JavaScript is required to view this page.

Spoedbestelling? Geen Probleem! De levertijd kies je namelijk zelf bij het uitchecken. Klik hier voor overige vragen.

Over ons

Welkom bij Goxxo! Wat leuk dat je meer wilt weten over ons bedrijf. Goxxo staat voor 'Go Xtra Xtra Ordinary' en daarmee bedoelen we de meest originele en persoonlijke manier om jouw gelegenheid vorm te geven.

Goxxo is een BOB familie-bedrijf opgericht in 2020 in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. We zijn twee zussen die dit bedrijf zijn gestart met het doel de mogelijk te bieden om voor elk individu van elke etniciteit een gepersonaliseerd design te ontwerpen voor elk gewenst thema.

We zijn op het idee gekomen door een van onze dochters. Zij had een speciale zeemeermin wens voor haar feestje, maar helaas konden we hiervan alleen de standaard feestartikelen in de winkels terugvinden. We hebben er toen voor gekozen om dit zelf te ontwerpen en wel op zo een manier dat ze zich bijzonder kon voelen door zichzelf te herkennen als zeemeermin cartoonfiguur in het ontwerp.

We willen al onze klanten zich ook graag bijzonder laten voelen door hun bruiloft, verjaardag, babyshower of ieder ander feestelijk moment zo origineel mogelijk te kunnen vieren. Dit gaat van het personaliseren van alles-in-1 feestpakketten tot het party plannen en/of decoreren van een geslaagd feestje.

Alle persoonlijke designs worden daarom in-house met veel creativiteit, liefde en plezier op maat ontworpen.